Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 09 mars 07:31

09 mars 03:23, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:10 Rattfylleri, Östersund
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Odenslund.  Föraren, en man i 30-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning. Han misstänks för grovt rattfylleri, drograttfylleri, samt ringa narkotikabrott.

02:44 Rattfylleri, Östersund
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Lugnvik. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för grovt rattfylleri och olovlig körning. Bilnycklarna omhändertogs med syfte att förhindra brott.

03:32 Narkotikabrott eget bruk, centrala Östersund.
En man i 30-årsåldern är misstänkt för narkotikabrott eget bruk efter att polispatrull kontrollerat mannen. Han fick följa med till polisstationen för provtagning och förhör, mannen frigavs efteråt.

En viltolycka har anmälts till polisen under morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen