Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 mars 07:05, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En man har omhändertagits i Luleå med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Mannen misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:04 Trafikbrott, Kalix
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Kalix. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för grov olovlig körning.

01:25 Misshandel, Kiruna
Polis beordras till centrala Kiruna med anledning av en misshandel. En man uppger att han blivit misshandlad av en för honom okänd man utomhus. I samband med detta har han själv utdelat ett slag. Patrullen får kontakt med båda männen. De håller förhör och upprättar anmälan, samt motanmälan gällande misshandel. Ingen av männen, som är 25-årsåldern, behövde uppsöka vård. 

03:37 Rattfylleri, Luleå
Polisen får samtal om en bilist som kört av vägen i Gammelstad. Föraren, en man i 30-årsåldern, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning och ringa narkotikabrott för eget bruk. Körkortet omhändertogs.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen