01 november 06:19, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Peter Adlersson.

01.43 Försök till rån, Campinggatan, Borås. Polis skickas till platsen med anledning av ett rånförsök. En man uppger att han kommit hem till sin husvagn, då två maskerade män försökt att råna honom. Mannen ska i samband med rånförsöket blivit slagen, men gärningsmännen har inte lyckats få med sig några av mannens tillhörigheter. Gärningsmännen försvinner i från platsen, och polis har sökt i området utan att anträffa någon av de misstänkta. Även ambulans skickas till adressen, och mannen förs till sjukhus för kontroll. Platsen är avspärrad i väntan på kriminalteknisk undersökning.

03.18 Brand, Humlevägen, Trollhättan. Polis och räddningstjänst skickas till platsen, efter samtal om brand i en husvagn. Räddningstjänst släcker branden, och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. Ingen person har befunnit sig i vid brandtillfället.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen