01 november 06:48, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av händelser sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 50-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. De flesta är rutinärenden så som kontroller av personer och fordon. Ingen person har gripits.

23.16 Trafikolycka, Jönköping
Polis och räddningstjänst larmades till Norrahammar där en bilist kört in i en villaträdgård. Föraren var en man i 20-årsåldern, det finns inga uppgifter om att han ska ha varit skadad. Det visade sig att han använt en handhållen mobiltelefon samtidigt som han körde, i samband med en kurva hade han därför hållit för hög hastighet och kört rakt in i ett staket och in i en trädgård. Han är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik samt för att ha använt handhållen mobiltelefon i samband med bilkörning.

01.48 Arbetsplatsolycka, Gislaved
En person hade fastnat med ett finger i en maskin på ett industriföretag. Den drabbade fördes med ambulans till sjukhus, polis tog upp en anmälan om arbetsplatsolycka.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen