Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

01 november 06:49, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 60-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. De flesta är rutinärenden så som kontroller av personer och fordon. Ingen person har gripits.

22.18 Trafikolycka, Linköping
Polis och räddningstjänst larmades till Gammalkil, där en inringare sett en minibuss som låg på taket vid sidan av vägen. Ingen person var kvar, en hundpatrull har försökt söka spår från bilen men utan lycka.

23.45 Trafikolycka, Norrköping
Larm om en person som blivit påkörd av en bil på Lidaleden i Hageby. Den påkörde mannen fick följa med ambulans men visade sig sen vara lindrigt skadad. Bilisten som kört på var inte kvar på platsen och polisen har därför upprättat en anmälan om smitning från trafikolycka.

23.50 Trafikolycka, Finspång
Polis larmades till Finspång med anledning av en trafikolycka. Efter olyckan hade den ene föraren misshandlat den andre föraren med slag mot ansiktet, samt sparkat sönder en lykta på dennes bil. Han avvek sedan från platsen, men en polispatrull fick tag på honom. Det handlar om en man i 20-årsåldern. Han är misstänkt för misshandel och skadegörelse. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

01.20 Stöld/inbrott, Norrköping
Inbrottslarmet gick hos ett företag i Gamla staden, Norrköping. Ägaren möttes av krossat glas, ett tjutande larm och att dörren stod öppen. Polis har varit på platsen och konstaterat inbrott. En brottsplatsundersökning har gjorts och spår säkrats, det är oklart vad tjuvarna fått med sig.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen