Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

01 november 06:50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 40-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. De flesta är rutinärenden så som kontroller av personer och fordon. Ingen person har gripits.

22.57 Misshandel, Flen
Polis larmades till Landsvägsgatan i Malmköping där en bussförare blivit misshandlad. Två personer ska ha slagit chauffören och sedan lämnat platsen till fots. Föraren fick följa med ambulans till sjukhus. Polis har varit på plats och hört vittnen, efter det har man identifierat två misstänkta. De är båda män i 18-årsåldern och de misstänks för misshandel.

01.15 Brand, Flen
Larm till SOS om brand i ett garage på Björkvägen i Flen. Räddningstjänsten kunde snabbt släcka branden men omständigheter på plats gör att man misstänker att branden är anlagd. Spridningsrisken var också stor eftersom branden kunde spridit sig vidare till närliggande bostadshus. En förundersökning om mordbrand har inletts, det finns i nuläget ingen misstänkt. Brandplatsen har spärrats av och kommer att undersökas av polisens tekniker under dagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen