Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

01 november 08:09, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:09 Stöld Kramfors. Polis kontrollerar en bil i ett samhälle utanför Kramfors. I bilen påträffas vad som kan misstänkas vara stöldgods. Passageraren omhändertas av ambulanspersonal och förs till sjukhus för vård. Föraren tas med för fortsatta utredningsåtgärder. En anmälan om stöld har upprättats.

22:25 Misshandel Örnsköldsvik. Kvinna som ska ha misshandlats av en man i en bostad. Polis har varit på plats för initiala utredningsåtgärder. Ingen uppgift om att någon behövt uppsöka sjukvård. En anmälan om misshandel kommer att upprättas.

00:24 Alkohollagen Sundsvall. Fest med minderåriga där det enligt de initiala uppgifterna ska förekomma både alkohol och droger. Polis beordras till platsen. Patrullen förverkar alkohol och stänger ner festen.

05:24 Stöld/inbrott Örnsköldsvik. Inbrott i kiosk i Själevad. Inbrott via ett fönster. Polis beordras till platsen. Patrullen har hållit förhör och kommer att skriva en anmälan om stöld genom inbrott.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen