Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 01 november 22:02

01 november 16:55, Misshandel, grov, Linköping

Kvinna skadad i bråk.

15.39 Polis larmades till Skäggetorp, Linköping. Det hade varit ett bråk utomhus och en kvinna var skadad. Flera polispatruller skickades till platsen.

15.45 Polis på plats. Patrullerna arbetade med att ta hand om kvinnan, som preliminärt inte verkade vara allvarligt skadad, samt prata med vittnen.

16.50 Den skadade kvinnan, som är i 20-årsåldern, har förts till sjukhus med ambulans. Hon ska ha blivit misshandlad av en person med ett tillhygge och drabbades av en mindre sårskada.

Polisen har inlett en förundersökning om grov misshandel och arbetar fortfarande i området med att få klarhet i vad som har hänt. Det finns ingen frihetsberövad i ärendet.

20.45 Två personer har gripits, misstänkta för grov misshandel. Polisens utredning är i ett tidigt och aktivt skede. Ytterligare detaljer kring personerna eller gripandet kan därför i nuläget inte lämnas. De gripna förhörs under kvällen och sedan är det upp till åklagare om de ska anhållas eller ej.

22.00 De två gripna har anhållits, efter beslut av åklagare. Det är en man i 25-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen