10 november 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

23.41 Rån, Skövde
En person har blivit rånad i en tunnel under järnvägen vid Resecentrum. Skador oklart. Gärningsmännen, som uppges ha varit flera, har bland annat tagit en väska och de försvann sedan från platsen. I nuläget är ingen gripen.

23.43 Grovt hot mot tjänsteman, Uddevalla
På en parkeringsplats nära Uddevalla sjukhus har några personer hotat en väktare med ett knivliknande föremål. Inga personskador. När polis söker i området med hund spåras personerna upp och en man grips misstänkt för grovt hot mot tjänsteman. Även kniven modell större anträffas och den tas i beslag. Den misstänkte mannen som uppges vara påverkad kommer att förhöras när det är möjligt.

23.59 Försök till rån, Göteborg
Vid en parkeringsplats nära Folkets hus vid Hammarkulletorget har en kvinna blivit utsatt för ett rånförsök. Flera män ska ha försökt ta hennes mobiltelefon och väska.

01.21 Trafikolycka, Kungälv
Vid en bensinstation på Christian IV:s väg har en personbil kört in i en vägg/stolpe och airbagen har löst ut. Inga kända personskador. Föraren som uppträder berusat misstänks för rattfylleri och får följa med för provtagning.

01.57 Bråk, Göteborg
Larm om att flera ungdomar slåss vid Resecentrum, Frölunda torg. Det visar sig att en kille blivit slagen och rånad på sin moped. Det är ett flertal personer som angripit honom och det är några som försökt hjälpa honom. Skador oklart, det finns inga uppgifter om att någon förts till sjukhus. Mopeden har återfunnits en bit från platsen. I nuläget är ingen gripen.

03.20 Brand, Göteborg
Vid Vårväderstorget har en container och några papperskorgar brunnit. Anmälan om skadegörelse.

04.29 Rån, Göteborg
Vid Kungstorget har en man blivit rånad på sin mobiltelefon och plånbok. Inga uppgivna personskador. De två gärningsmännen som uppges ha varit mörkt klädda sprang iväg i riktning mot Domkyrkan. I nuläget är ingen gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen