Uppdaterad 10 november 10:50

10 november 08:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 60-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits. Sex personer har omhändertagits enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

23.42 Skadegörelse, Katrineholm
Polis larmades till centrala Katrineholm där en ruta krossats på ett bibliotek. Fem personer hade setts springa från platsen, tre personer i närområdet har kontrollerats av polis men det finns i nuläget ingen misstänkt. En anmälan om skadegörelse har upprättats.

23.45 Misshandel, Eskilstuna
Polis larmades till centrala Eskilstuna efter larm om en misshandel i krogmiljö. På plats påträffades två kvinnor i 25-årsåldern, som hade blivit misshandlade av en gärningsperson. Denne fanns inte kvar på platsen. Förhör hölls med vittnen på plats, de båda drabbade fördes till sjukhus. På lördagsmorgonen fanns ingen frihetsberövad i ärendet.

Uppdatering kl 10.50: En person har under morgonen hämtats in till förhör som misstänkt för misshandeln. Den misstänkte är en man i 25-årsåldern, och han är nu anhållen för två fall av misshandel, varav ett rubriceras som grovt.

00.42 Rattfylleri, Katrineholm
Polis stoppade en bilist i centrala Katrineholm. Föraren, en man i 30-årsåldern, misstänks för drograttfylleri och togs med för provtagning. Han är även misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk och innehav. I bilen fanns även en jämnårig passagerare, som även han är misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk samt innehav.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen