10 november 09:56, Trafikolycka, Östergötlands län

Flera avåkningar under söndagsmorgonen.

08.14 Polisen fick samtal från en bärgare, som varit ute och bärgat en personbil som kört av E4 vid trafikplats Norrköping södra. Inga personskador men en sektion av viltstängslet var nerkört.

08.28 Två bilar kolliderade i korsningen Fiskebyvägen/Finspångsvägen i Norrköping. Inga personskador och bilarna var fullt körbara. Polis behövde aldrig åka ut till platsen, utan parterna bytte uppgifter med varandra på plats och löste det med sina respektive försäkringsbolag.

08.30 En inringare ringde polisen och berättade ett det stod en bil i diket på länsväg 1153 vid Kullerstad, i riktning mot Skärblacka. När polis senare kom till platsen kunde man se att bilen glidit ner i diket, man kunde även konstatera fotspår i snön som ledde bort från bilen. Efter kontakt med bilens ägare visade det sig vara en olycka som skett under morgonen, då bilen helt enkelt glidit av vägen och ner i diket, utan några personskador. Polisens operatör meddelade bilägaren att de måste beställa en bärgare till bilen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen