12 november 06:43, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Södermanlands län har hanterat ett 40-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. En person har gripits, se händelse nedan.

22.40 Misshandel, Eskilstuna
En man i 50-årsåldern kontaktade polisen och berättade att han blivit misshandlad och rånad. Polis åkte till platsen och pratade med målsäganden. Han hade inga större synliga skador, men sågs över av ambulanspersonal på plats. Oklart vad som hänt, målsäganden verkar heller inte sakna något. En anmälan om misshandel upprättades, det finns i nuläget ingen misstänkt.

23.52 Trafikbrott, Eskilstuna
Polisen stoppade en mopedbil i centrala Eskilstuna. I det lilla fordonet, som är byggt för två personer, satt tre personer. Samtliga tre, pojkar och flickor i tonåren, som färdades i bilen fick ordningsböter på plats.

02.03 Våldtäkt, Eskilstuna
En kvinna i 40-årsåldern ringde polisen och anmälde en våldtäkt som ska ha inträffat under måndagen. Polis åkte till kvinnans bostad och grep där en jämnårig man. De två ska ha någon form av relation. Mannen har under natten anhållits, misstänkt för våldtäkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen