Uppdaterad 13 november 06:59

13 november 06:53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 40-tal ärenden från natten. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom, inga inbrott eller ärenden om misshandel.

23.04 En polispatrull stoppade en bilist på Regementsgatan i Eksjö. Föraren, en man i 25-årsåldern, hade inget körkort och verkade vara narkotikapåverkad. Han togs med för provtagning och blev misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott och grov olovlig körning. En passagerare, en man i samma ålder, blev också misstänkt för ringa narkotikabrott.

05.08 Det kom larm om en påkörd person vid tågstationen i Tranås. Polis kom dit och en person anträffades mycket svårt skadad. Tågstopp initierades vid 05.30 för att räddningspersonal skulle kunna arbeta säkert. Tågstoppet hävdes 06.56. Polisen misstänker inget brott.

Utöver detta har polisen under natten arbetat med trafikbrott, viltolyckor, flera fall av psykisk ohälsa, samt genomfört en mängd kontroller som inte har lett till brottsmisstankar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen