13 november 07:36, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:43 Misshandel, Umeå
Polisen beordras till en adress i Umeå med anledning av ett bråk mellan en kvinna och en man. En kvinna i 25-årsåldern misstänks ha misshandlat en något yngre man. Polisen hör de inblandade och upprättar två anmälningar gällande misshandel, en gällande kvällens händelse och en gällande en tidigare där mannen är misstänkt och kvinnan är målsägande.

02:23 Drograttfylleri, Skellefteå
Polisen kontrollerar en personbil som kört i diket vid E4 söder om Skellefteå. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 30-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning. En anmälan upprättas gällande drograttfylleri. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador.

En viltolycka har inträffat i Storumans kommun under natten. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen