14 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Peter Adlersson.

01.09 Borås, skadegörelse
I ett trapphus på Trandögatan hör boende glaskross och ringer polis. På plats hittas en kraftigt berusad man som omhändertas för fylleri. En dörr är trasig och en anmälan om skadegörelse skrivs.

01.40 Borås, skadegörelse
Polis kallas till en större parkering på Tunnlandsgatan där några unga svartklädda personer smyger runt mellan bilarna. Flera bilar har larmat. På plats finns inga personer kvar men upp mot 9-10 bilar har gjorts åverkan på, anmälan skrivs.  

02.09 Borås, narkotikabrott
På Enedalsgatan ses två personer på en lekplats, de lyser eller eldar och polis kallas till platsen. De två personerna, en man och en kvinna uppträder narkotikapåverkat och misstänks för narkotikabrott. Mannen misstänks även för våldsamt motstånd, ingen av poliserna är skadade.

05.47 Härryda, skadegörelse
Från en rastplats i Rävelanda kommer samtal om en skadegörelse på en lastbil. Okänd person har krossat en ruta och tömt en pulverläckare in i hytten på den parkerade lastbilen. Inga personskador uppges. Föraren som har svårt att göra sig förstådd får hjälp att ringa av kollegor. En anmälan skrivs, ingen gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen