15 november 07:15, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person i Boden har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:30 Försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel, Luleå
Polisen kontaktas angående skadegörelse på två bilar i Södra Sunderbyn. Okänd gärningsperson ska ha försökt stjäla två bilar stående vid sjukhuset. Gärningspersonen/personerna har också stulit tillhörigheter ur bilarna. Polisen har varit på plats och gjort en brottsplatsundersökning samt tagit upp två anmälningar gällande försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel och stöld.

04:29 Brand, Älvsbyn
Polisen larmas om en brand i ett hus i trakterna kring Vidsel, Älvsbyns kommun. Det ska handla om ett hus som står tomt. Polisen har spärrat av platsen och ska göra en brottsplatsundersökning. En anmälan om mordbrand har upprättats.

Övrigt: Två viltolyckor har inträffat i Norrbottens län under natten. En i Jokkmokks kommun och en i Kiruna kommun. Det finns inga uppgifter om att någon person har kommit till skada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen