15 november 07:40, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:14 Trafikolycka, Umeå
Polisen åker till Holmsund med anledning av en trafikolycka på Holmsundsvägen. En bilist har kört ner i ett dike. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador, med inledningsvis uppgavs att ingen ambulans behövdes på platsen. Olyckan ska utredas vidare. Bilen bärgades från platsen.

01:53 Drograttfylleri, Storuman
Polisen försöker stoppa och kontrollera en personbil i Storuman, men föraren vägrar först stanna. Efter en kortare stund får dock patrullen stopp på bilen. Föraren, en man, saknar körkort. Misstanke uppstår också om att han är påverkad av narkotika, han tas med för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri och olovlig körning.

Övrigt: Tre renpåkörningar har inträffat i Västerbottens län under kväll och natt, en i Vilhelmina kommun och två i Dorotea kommun. Ingen person har kommit till skada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen