15 november 08:02, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:38 Inbrott, Härnösand
Polisen kontaktas gällande att ett inbrottslarm gått från en förskola i Stenhammar. Polisen åker till förskolan och genomsöker den, men det finns då ingen gärningsperson/gärningspersoner kvar. Inbrottet har skett via ett fönster, det är oklart vad som har tillgripits. Polisen ska göra en brottsplatsundersökning för att försöka säkra eventuella spår. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

22:57 Trafikbrott, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E14 i höjd med Viskan. Föraren får en ordningsbot för hastighetsöverträdelse.

01:50 Trafikbrott, Ånge
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Nordanede, Torpshammar. Föraren får en ordningsbot då bilen har körförbud.

03:02 Skadegörelse, Örnsköldsvik
Polisen beordras till Resecentrum i Örnsköldsvik där en berusad och utåtagerande man befinner sig. Polisen omhändertar mannen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Mannen misstänks också för ringa skadegörelse då han tagit sönder saker på platsen.

Övrigt: En olycka har inträffat under natten, i Sundsvalls kommun. Ingen person har kommit till skada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen