16 november 07:39, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri och sex personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:53 Trafikolycka, Sundsvall
Samtal inkommer om en singelolycka på E4 i höjd med Sundsbruk. En bilist har kört in i mitträcket i södergående riktning. Föraren, en man, blåste positivt i polisens sållningsinstrument och medtogs för provtagning och förhör. Han misstänks för rattfylleri och bilen bärgades från platsen.

00:44 Stöld/inbrott, Örnsköldsvik
Polis beordras till en adress i Örnsköldsvik med anledning av ett pågående inbrott i källarförråd. När polis kommer till platsen ses personer springa från platsen och tre män i 20-årsåldern grips kort därefter. De misstänks för försök till stöld genom inbrott och släpptes fria efter förhör.

02:53 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan med anledning av en misshandel. En kvinna anmäler att hon blivit misshandlad av en man. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan. Kvinna kontrollerades av ambulanspersonal.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen