16 november 08:09, Sammanfattning kväll och natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:49 Våld/hot mot tjänsteman, Umeå
Polis beordras till Kronoparken där en taxichaufför uppger att han blivit slagen och hotad av en kund. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan gällande våld mot tjänsteman, samt hot mot tjänsteman. Den misstänkte mannen omhändertas för fylleri och skjutsas till hemadressen.

00:53 Våldsamt motstånd, Umeå
Polis beordras till en restaurang i Umeå där en man spottat på en ordningsvakt. I samband med omhändertagandet gjorde mannen motstånd. Patrullen höll förhör och upprättade anmälan gällande förgripelse mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

01:05 Misshandel, Umeå
Polis beordras till en restaurang i Umeå. Enligt initiala uppgifter har en kvinna träffats av en kastad flaska. Kvinnan förs med ambulans till sjukvård och patrullen kommer att upprätta en anmälan.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen