16 november 09:01, Sammanfattning kväll och natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

22:54 Brand, Boden
Samtal inkommer om brand i en bil längs länsväg 582 utanför Boden. Det är en förbipasserande som larmat. Bilen var helt övertänd och räddningstjänsten släckte branden. Polisen har dokumenterat på platsen och upprättar en anmälan.

00:55 Misshandel, Luleå
Polis beordras till en krog i Innerstaden med anledning av ett bråk. En man uppger att han blivit slagen av en annan man. Patrullen upprättar en anmälan gällande ringa misshandel och den misstänkte omhändertas för fylleri.

00:57 Våld/hot tjänsteman, Kalix
Polis beordras till en lokal i Kalix centrum där en ordningsvakt omhändertagit en stökig man. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan gällande våldsamt motstånd, samt hot mot tjänsteman. Mannen avvisas fån platsen.

01:24 Misshandel, Piteå
Polis beordras till Piteå centrum med anledning av en misshandel. En man uppger att han blivit misshandlad av flera personer. Polisen avvisar tre personer från platsen och en fjärde person omhändertas för fylleri. En anmälan gällande misshandel, samt olaga hot upprättas.

05:25 Brand, Boden
Samtal inkommer till SOS om ett rökfyllt trapphus i en fastighet i Boden. Det var en mindre brand i en hiss och räddningstjänsten släcker branden. En anmälan gällande skadegörelse genom brand upprättas.

Fyra viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen