Uppdaterad 18 november 03:21

17 november 01:02, Kontroll person/fordon, Sundbyberg

Polis är på plats med flera patruller efter att en person under natten har avlossat skott i en lägenhet.

Personen är ensam i lägenheten och polisen har en större resurs som som arbetar med detta, bland annat är polisens förhandlare på plats. 

Vissa avspärrningar är upprättade runt fastigheten och polisen arbetar vidare med ärendet.   

Uppdatering klockan 12:30
Det finns uppgifter från polispersonalen på plats om att ljud som kan uppfattas som skott har hörts under förmiddagen innefrån lägenheten. Polisen är kvar och fortsätter med sitt arbete, det vill säga förhandling, på platsen.

Avspärrningarna som finns vid Örsvängen och Kavaljersbacken kommer att finnas kvar så länge som polisen arbetar på platsen.

Uppdatering klockan 14:20
Polisens avspärrningar kvarstår. Om du har frågor eller behöver komma in eller ut från avspärrat område - ta kontakt med polispersonal på plats.

Uppdatering klockan 03:10
Strax före klockan 03:00 gick polisen in i lägenheten och påträffade mannen, som nu hämtas in till polisstation för förhör. Mannen misstänks i nuläget för brott mot vapenlagen, den rubriceringen kan dock komma att ändras.

Polisen kommer nu att minska ner avspärrningarna och den aktuella lägenheten kommer att genomsökas.  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen