17 november 06:54, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för ringa narkotikabrott. En bilist i Östersund har bötfällts för trafikbrott. 

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:30 Misshandel, Östersund
Polis beordras till Östersunds centrum där en ordningsvakt uppmärksammat personer som tjafsar. När patrullen kommer dit är det lugnt på platsen. En man i 20-årsåldern ska ha blivit misshandlad av två personer. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan gällande misshandel. Patrullen skjutsar den misshandlade till sjukvård för kontroll.

02:14 Ofredande, Östersund
Polis beordras till centrum där en man slagit på en annan mans bil. När anmälaren ifrågasätter mannens beteende blir han otrevlig. Anmälaren ska därefter ha kört från platsen och larmat polis. En patrull upprättar anmälan och söker efter den misstänkte, men utan att hitta honom.

02:49 Rån, Krokom
Anmälare ringer till polisen efter att en man knackat på dörren till anmälarens bostad och uppgett att han blivit rånad på pengar. Polis beordras till adressen, en mindre ort i kommunen, där de omhändertar målsägande för fylleri. En anmälan gällande rån upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen