Uppdaterad 17 november 12:47

17 november 07:58, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott, varav en även misstänks för brott mot knivlagen.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:23 Stöld, Sollefteå
En patrull hittar en stulen fyrhjuling i skogen utanför Långsele. En anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas.

02:19 Misshandel, Sollefteå
Polis beordras till en krog i Sollefteå med anledning av ett slagsmål. Enligt initiala uppgifter är det två grupperingar som bråkar och två personer skjutsas av polis till sjukvård. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan och motanmälan gällande misshandel.

04:08 Brand, Timrå
Samtal inkommer till SOS om en brand i byggnad på Montörvägen i Timrå. Enligt initiala uppgifter ska det röra sig om en fullt utvecklad brand. Polisen bistår räddningstjänsten med att spärra av runt byggnaden, då det finns gasflaskor i den. Initialt upprättas en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet.

Uppdatering 12:30
Räddningstjänsten kommer att hålla avspärrningen fram till måndag morgon.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen