17 november 08:35, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Fyra personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:16 Stöld, Luleå
Polis beordras till en bensinstation i Innerstaden där en man blivit av med pengar. Mannen har stött ihop med några personer och upptäcker senare att pengar saknas. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan.

02:22 Rattfylleri, Piteå
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Piteå. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för rattfylleri.

02:53 Rån, Haparanda
Polis beordras till Haparanda centrum med anledning av ett rån. En kvinna anmäler att hon blivit hotad med ett tillhygge av en okänd gärningsman som tilltvingat sig pengar. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan gällande rån.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen