18 november 14:40, Stöld/inbrott, Jönköping

Inbrott i två bostäder i Jönköpings kommun.

Polisen har under dagen arbetat med två inbrott i bostäder i Jönköpings kommun, det ena på Vätterslund och det andra i Bråneryd.

I Vätterslund var det ett radhus som hade stått tomt i en timme, när de drabbade kom hem och upptäckte inbrottet vid kl 12. Någon hade tagit sig in via ett fönster. Det är oklart vad som kan ha stulits. Polisen har varit där för anmälningsupptagning och spårning med hund. Tekniker ska komma till platsen för en noggrannare brottsplatsundersökning så snart som möjligt.

I Bråneryd hade en villa stått tom mellan kl 08 och 11.45, när inbrottet upptäcktes. Ett fönster verkade ha varit vägen in eller ut för tjuven, och det fanns brytmärken på en dörr. Det kan ha stulits smycken. Även vid den adressen har polisen varit på plats med hund, och har för avsikt att genomföra en noggrannare brottsplatsundersökning.

Det finns ingen gripen eller misstänkt i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen