19 november 06:23, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten för polisen i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 35 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits.

02.08 Polisen fick samtal om att en man hade blivit attackerad av flera personer i Hageby, Norrköping. Polis kom dit. Mannen hade inga allvarliga skador. Det är oklart exakt vad som har hänt och var mannen har blivit misshandlad. Eventuellt har han blivit rånad på sin jacka och sina skor och blivit misshandlad av en handfull personer. Polisen skrev en anmälan om rån. Mannen är i 40-årsåldern. Ingen gripen i nuläget.

02.38 SOS larmade om brand i en företagslokal på Fredriksdalsgatan i Norrköping. Polis kom dit för att se till att räddningstjänsten kunde utföra sitt släckningsarbete, samt för att undersöka om det kunde misstänkas brott. Polisen beslutade så småningom att inleda en förundersökning om mordbrand, då det inte kan uteslutas att branden var anlagd. Inga personskador har rapporterats. När det är möjligt så kommer polisen utföra en teknisk undersökning.

05.50 Det kom larm från SOS om en trafikolycka på Pionjärgatan i Linköping. En person hade blivit påkörd och verkade initialt vara allvarligt skadad. Polisen arbetar i ärendet i skrivande stund (06.25), och fler uppgifter finns inte i nuläget.

Utöver detta har polisen hanterat en del rutinärenden, som rattfylleri, viltolyckor, hanterat psykisk ohälsa, berusade personer, utfört kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten, etc.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen