Uppdaterad 19 november 21:47

19 november 14:17, Misshandel, Örebro

En misshandel har skett på norr.

Polisen får in samtal från flera personer om att det är något bråk vid Längbro torg. Polisen åker till platsen och det visar sig att två äldre personer, en man och en kvinna, har blivit misshandlade av flera andra personer. De har fått åka med ambulans till sjukhus med lindriga skador.

Tre personer är kontrollerade på platsen men i nuläget är det oklart om de är misstänkta för brott.

Polisen är fortfarande kvar på platsen för att utreda vad som har hänt.

UPPDATERING kl. 15.26

Tre personer är frihetsberövade som misstänkta för misshandel samt rån. Det är två män i 20-årsåldern och en flicka i 15-årsåldern.

Polisen kommer att hålla förhör med dem och därefter kommer en åklagare att fatta beslut om de skall vara fortsatt frihetsberövade eller inte.

Polisen har ännu inte kunnat hålla något förhör med de utsatta personerna och en uppdatering kan komma att ske efter att förhör har hållits med dem.

UPPDATERING kl. 17.41

Det är ett äldre par som har blivit utsatt för brott.

Mannen har blivit utsatt för misshandel och han har skador i bland annat ett ben och i huvudet men är inte livshotande skadad.

Kvinnan har blivit utsatt för rån och misshandel. Man har bland annat ryckt ett halssmycke från henne. Hon har lindriga skador.

Än så länge finns det inget beslut gällande fortsatt frihetsberövande eller inte.

UPPDATERING kl. 21.45

Efter förhör med de misstänkta har en åklagare beslutat att de ska vara fortsatt frihetsberövade och de är numera anhållna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen