19 november 20:30, Trafikolycka, Eksjö

Cyklist påkörd av bilist som smet.

16.55 polisen fick samtal från en man som berättade att hans fru blivit skjutsad till Höglandssjukhuset efter att ha blivit påkörd av en bilist vid Eksjö station.

Polisen åkte till akuten och träffade kvinnan och höll förhör med henne om händelsen. Hon berättade att hon cyklade när hon blev påkörd av en bilist. Bilisten stannade en stund och talade med kvinnan men körde sedan från platsen. Den drabbade kvinnan, som är i 30-årsåldern fick skjuts till sjukhuset av ett vittne. Kvinnan hade lättare skador, ömhet i benen och smärta i huvudet. Cykeln blev rejält skadad.

Polisen har påbörjat en utredning om smitning från trafikolycksplats när det gäller bilförarens agerande. Fler brottsrubriceringar kan tillkomma.

Polisen söker efter bilföraren och vittnen som kan ha sett händelsen. Kontakta polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen