Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

02 november 06:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson

23.02 Skövde, personrån
I centrala Skövde har två män i 20-årsåldern blivit rånade av två andra män med maskering för ansiktet. Båda har blivit slagna i ansiktet och bestulna på kläder samt mobiltelefoner. En av männen fick åka med ambulansen till sjukhus efter att ha fått skador i ansiktet. Rånarna försvann från platsen till fots och har ännu inte gripits.

23.29 Göteborg, bilbrand
På Ejdergatan har en bil börjat brinna. I samband med att branden startade sågs två killar springa från platsen. Polisen har sökt i området utan resultat och skrivit en anmälan om skadegörelse.

02.15 Trollhättan, rån och rånförsök
I centrala Trollhättan blir en man rånad på sin mobiltelefon samt hemnycklar. Kort därefter blir en annan man hotad med kniv och rånarna försöker tilltvinga sig hans jacka. De får tag på jackan men han rycker tillbaka den och kan springa ifrån rånarna. Rånarna ska ha varit fyra till antalet och polisen har sökt i området utan resultat. Det kan inte uteslutas att rånen har samband med varandra.

05.00 Göteborg, bråk
På Vasagatan är det flera personer som bråkar och det är mycket upprörd stämning. Bl a har en man blivit slagen i huvudet med något så att han får åka med ambulansen till Sahlgrenska sjukhuset. Ytterligare någon har fått slag men behöver inte sjukvård. Två personer avlägsnas från platsen och anmälan om misshandel skrivs.

05.23 Falköping, trafikolycka
På riksväg 46 i Åsarp har en bilist kört av vägen. Bilen är belagd med körförbud och föraren, en man i 40-årsåldern, luktar alkohol. Mannen körs i ambulans till sjukhus för kontroll och provtagning. Han rapporteras för rattfylleri.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen