02 november 07:51, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 90-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre personer har gripits misstänkta för brott (se nedan).

22.27 Polisen tog emot ett samtal om att en taxichaufför blivit misshandlad av en kund i centrala Nyköping. Kunden hade slagit chauffören och sedan lämnat platsen till fots. När polis kom till platsen fanns ingen misstänkt person kvar. En anmälan om misshandel har skrivits.

02.48 Polisen stoppade ett fordon för kontroll på E4, vid Sillekrog, Nyköping. Vid kontrollen greps de två som färdades i bilen. Den ene, en man i 25-årsåldern, greps misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel, drograttfylleri samt ringa narkotikabrott. Den andra, en kvinna i 25-årsåldern, greps misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel samt ringa narkotikabrott.

02.57 Polisen tog emot en anmälan om ett sexualbrott som inträffat mot en kvinna på en ort i Eskilstuna kommun. Polis åkte till platsen och en man i 20-årsåldern greps misstänkt för övergreppet. Ytterligare detaljer i ärendet kommer inte att lämnas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen