Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

02 november 07:53, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 120-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Totalt har 36 personer omhändertagits på grund av berusning eller medtagits för provtagning efter misstankte om rattfylleri och/eller narkotikabrott.

01.43 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en butik i Gamla staden, Norrköping. Två personer hade tagit sig in i butiken, stulit jackor och därefter försvunnit från platsen. Polisen har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott. Det är oklart exakt vad som stals vid inbrottet.

02.26 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till Krokek med anledning av brand i två bilar. Bilarna stod parkerade när en byggnad och spridningsrisk fanns. Räddningstjänsten släckte branden och polisen utreder händelsen som mordbrand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen