Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

02 november 07:54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 80-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

00.35 Polis fick larm om ett bråk på en adress i Nässjö. Två personer uppgavs bråka i en bostad. Polis åkte till platsen och en skadad person, en kvinna, påträffades. Den andre personen i lägenheten, en man, hade lämnat bostaden men han påträffades något senare. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel och skadegörelse.

02.53 Polis larmades med anledning av ett rån mot en person i Huskvarna. Personen, en man, hade fått skjuts av okända, misshandlats och blivit rånad på kontanter. Polisen har upprättat en anmälan om personrån. Mannen ska inte ha behövt föras till sjukhus i ambulans.

04.03 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en äldre persons bostad i Jönköping. Polisen utreder ärendet som grov stöld genom inbrott. Det är i nuläget oklart vad som har stulits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen