Uppdaterad 02 november 12:48

02 november 10:20, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet (22-07).

Det har varit en natt med relativt hög arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon, två förare har rapporterats för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:49 Misshandel Östersund. Ung man som ska ha blivit misshandlad i centrala Östersund. Mannen har fått hjälp av allmänheten att ta sig till sjukhus för vård. Polis har hållit förhör med mannen och även kunnat förhöra en annan ung man som misstänks i ärendet. En anmälan om misshandel kommer att upprättas.

01:16 Misshandel Östersund. Misshandel på hotell i centrala Östersund. Ung man som har blivit misshandlad, han påträffas liggande utomhus och är ej kontaktbar. Ambulans tar med mannen till sjukhus. Mannen är senare förhörd av polis, en anmälan om misshandel kommer att upprättas med okänd gärningsman.

02:58 Misshandel Östersund. Bråk vid Sjötorget, flera personer inblandade. Polis beordras till platsen. Flera anmälningar om misshandel har upprättats. Initiala utredningsåtgärder pågår fortfarande.

03:03 Stöld/inbrott Östersund. Inbrott i en kontorslokal i centrala Östersund. Inbrott via ett fönster. Polis beordras till platsen. Ingen person som varit inne i lokalerna. En anmälan om skadegörelse kommer att upprättas.

05:59 Trafikolycka Berg. Singelolycka på E45 vid Rätansbyn, cirka 5-7 km söder om Rätan. Bil med släp som kört i diket. Föraren förd med ambulans till sjukhus. Bil och släp bärgas från platsen. Polis har hållit förhör med föraren och genomfört en utandningsprov utan anmärkning. En anmälan om trafikolycka kommer att upprättas.

Inga viltolyckor under natten, två stycken nu på morgonen. Inga personskador.

Uppdatering 12:30 rörande nattens bråk vid Sjötorget

En man i 20-årsåldern fördes till sjukhus för vård av sina skador som han fick i samband med nattens händelse. Tre män i 20-30 årsåldern är gripna av polis under natten och senare anhållna av åklagare misstänkta för grov misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen