Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 04 november 10:32

02 november 21:16, Mord/dråp, försök, Västerås

Man knivskuren i Vallby.

Polis larmades till Vallby Centrum på grund av bråk. Enligt vittnen var det tre till fyra personer som slog en kille. När polisen kom till platsen hittades en knivskuren man och ambulans kallades till platsen.

Mannen hade inga livshotande skador, men fördes med ambulans till sjukhuset för vård.

Patrullerna på plats har sökt gärningsmän, spärrat av för teknisk undersökning och hållit förhör med vittnen. I nuläget rubriceras detta som försök till mord, alternativt grov misshandel. Ingen är gripen för detta.

Uppdatering måndag den 4 november klockan 10:30

Polisen söker vittnen till händelsen som inträffade vid Vallby centrum den 2 november någon gång mellan klockan 20:45-21:30.

Det är ett bråk mellan ett flertal personer som sedan spårar ur och målsägaren blir skadad. Det finns vittnen till händelsen men polisen söker fler som kan åtege vad som inträffade.

Det finns ingen misstänkt i ärendet.

Mikael Hedström
presstalesperson i region Mitt

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen