20 november 06:36, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har mellan kl 22 och 06 hanterat ett 40-tal ärenden. Ingen har gripits. Ett par ärenden som sticker ut från mängden:

22.23 En polispatrull upptäckte att det hade varit en trafikolycka vid korsningen Söderleden / Vistvägen i Linköping. En cyklist hade blivit påkörd av en bilist vid ett övergångsställe. Cyklisten, en flicka i nedre tonåren, ska ha klarat sig bra. Bilisten, en man i 40-årsåldern, blev misstänkt för att ha orsakat olyckan genom att inte ha iakttagit väjningsplikt.

23.41 Polis larmades om ett eventuellt rån nära korsningen Norra Promenaden / Krematorievägen i Norrköping. Polis åkte dit och mötte en kraftigt berusad man i 20-årsåldern. Eventuellt skulle han ha blivit slagen och rånad. Han fördes med ambulans till sjukhus. Två män i 25-årsåldern som fanns på platsen blev misstänkta för rån, och greps. Även de var berusade och båda fick genomgå provtagning. En av dem var anhållen och en fortfarande gripen i skrivande stund (06.30).

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen