20 november 07:07, Sammanfattning kväll och natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 22-07.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstank

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:19 Trafikolycka, Sundsvall
Samtal inkommer till SOS om en singelolycka på väg 330 i Östanskär. Enligt initiala uppgifter ska en bil ligga på taket i ett dike, men föraren ska själv ha tagit sig ur bilen. Föraren, en kvinna, visade tecken på att vara påverkad av narkotika och medtogs för provtagning. Hon misstänks för drograttfylleri och ringa narkotikabrott. Körkortet omhändertaget.

00:29 Olaga hot, Timrå
Polis beordras till en adress norr om Timrå där en man blivit hotad av en kvinna. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan gällande olaga hot.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats i samband med olyckorna.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen