Uppdaterad 20 november 20:24

20 november 16:37, Trafikolycka, vilt, Jämtlands län

Flera viltolyckor under eftermiddagen och kvällen.

16:24 Länsväg 504, Härjevik: Personbil krockar med ren. Inga personskador. Renen dör och berörd sameby kontaktas.

16:39 Väg 593, Hackås, Berg: Personbil krockar med älg. Inga personskador. Oklart hur det gick för älgen och en eftersöksjägare kallas ut.

16:42 Länsväg 677 Änge–Tulleråsen: Lastbil krockar med rådjur. Inga personskador. Oklart hur det gick för rådjuret och en eftersöksjägare kallas ut.

17:31 Krokom: Personbil krockar med rådjur. Inga personskador. Rådjuret dog och en eftersöksjägare kallas in för att ta hand om det.

18:15 Frösö, vid Tanne ridskola: Personbil krockar med rådjur. Inga personskador. Rådjuret skadades och en eftersöksjägare kallas ut för att ta hand om det.

19:03 Riksväg 84, Sveg: Lastbil krockar med rådjur. Inga personskador. Rådjuret dog och en eftersöksjägare kallas ut för att ta hand om det.

19:17 Vallaleden, Frösö: Personbil krockar med rådjur. Inga personskador. Rådjuret dog och en eftersöksjägare kallas ut för att ta hand om det.

19:42 Myrviken, Berg: Personbil krockar med rådjur. Inga personskador. Rådjuret skadades och en eftersöksjägare kallas ut för att ta hand om det.

19:52 Länsväg 504, Lillhärdal: Lastbil krockar med älg. Inga personskador. Räddningstjänsten stänger tillfälligt av vägen. Älgen dog.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen