21 november 06:58, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning.  Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

Här följer ett urval av nattens händelser:

00.13 Rattfylleri, Östersund
En patrull stoppar och kontrollerar en bil med två personer i. Då misstanke om att föraren, en man i 20-årsåldern, var påverkad av narkotika medtogs han för provtagning. Mannen misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning samt ringa narkotikabrott. Passageraren, en kvinna i 20-årsåldern, misstänks för ringa narkotikabruk. Anmälan upprättas av patrull.

Bilnycklarna till aktuell personbil omhändertas av polispatrullen för att förhindra att mannen fortsätter köra bil då provtagning samt förhör är avslutat.

01.37 Ofredande/förargelse, Östersund
Polisen fick ett samtal från en kvinna som blivit förföljd av en man på Ryttarvägen i Östersund. Det var när hon passerade ett skogsparti som hon la märke till mannen. Kvinnan började springa och mannen följde efter tills kvinnan kunde komma in i en fastighet. Polis har sökt av området utan resultat. En anmälan om ofredande upprättas.

Har du gjort iakttagelser som kan sättas i samband med detta kan du tipsa polisen via 114 14 eller via tipsformulär på polisen.se.

 

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Det finns inga uppgifter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen