Uppdaterad 21 november 08:06

21 november 07:02, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 30-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits misstänkt för något brott. En person har omhändertagits enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

22.58 Stöld, Jönköping
En inringare ringde polisen och berättade att han blivit bestulen på ett armbandsur. Fyra gärningsmän ska ha kommit fram till inringaren, varit vänliga och pratat. Först efter att de lämnat platsen upptäckte målsäganden att hans klocka saknades. Detta ska ha skett i närheten av Sofiakyrkan i centrala Jönköping. En anmälan om grov stöld har upprättats.

23.59 Brand, Jönköping
En inringare ser flera personer tända eld på en parkerad bil på Rogbergavägen i Huskvarna. Gärningspersonerna ska sedan ha lämnat platsen till fots i riktning mot Smedbyn. Fordonet var helt utbränt när räddningstjänst kom till platsen. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

05.58 Trafikolycka, Värnamo
En inringare upptäcker en lastbil i diket på riksväg 27 mellan Kärda och Värnamo och ringde 112. Inga personskador, men en elledning är nedkörd. Bärgare beställd till lastbilen.

Uppdatering kl 08.00: En anmälan om vårdslöshet i trafik har upprättats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen