21 november 07:03, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Östergötlands län har hanterat ett 50-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Ingen person har gripits misstänkt för något brott. Två personer har omhändertagits enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

22.01 Misshandel, Linköping
Polis beordrades till centrala Linköping med anledning av ett bråk i en tvättstuga. Två personer, båda män i 55- respektive 60-årsåldern hade hamnat i bråk efter en diskussion i tvättstugan. En av de två inblandade fick skjuts av patrullen till US för att se över en skada. En anmälan om misshandel samt en motanmälan om olaga hot har upprättats.

05.09 Stöld, Linköping
Polis larmades till Resecentrum i centrala Linköping. En man i 25-årsåldern uppgav att han somnat i en busskur, och när han vaknade hade han blivit av med kontanter och en mobiltelefon. En anmälan om stöld har upprättats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen