Uppdaterad 21 november 21:24

21 november 20:43, Mord/dråp, försök, Göteborg

En man ska enligt SOS blivit skadad/knivskadad vid ett bråk i Jättesten.

Polis och ambulans har larmats till Skeppsbyggaregatan efter ett bråk mellan två män på platsen. Allt enligt SOS.

Anledningen till bråket uppges vara någon typ av grannfejd. En av de två männen uppges vara skadad och då troligen genom någon typ av knivskada. (Ingångsuppgifter från SOS) 

Kl 20.49: Polis på plats.

En man anträffas på platsen med skador, troligen från kniv i bålen, och på ett flertal ytterligare ställen av kroppen. Ambulans och läkare kallas fram till den skadade. Bedömning av läkare är att skadorna är omfattande men inte livshotande.

På plats finns även den man som ska ha utfört gärningen samt ett antal vittnen. Båda männen som varit delaktiga uppges varit beväpnade med kniv. En polispatrull säkrar den man som ska ha utfört gärningen. En polispatrull följer med den skadade till sjukhus.

Platsen spärras av för teknisk undersökning och vittnesförhör genomförs på platsen. Båda männen ska i nuläget anses som gripna. Brottsrubricering försök till mord på en av de inblandade/ den andra parten är misstänkt för försök till grov misshandel. 

Två knivar har anträffats/beslagtagits.  

  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen