Uppdaterad 22 november 07:49

22 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Thomas Fuxborg. Nedan är ett urval av händelser.

23.17 Göteborg, personrån
En man i 35-årsåldern ringer polis efter att han utsatts för ett personrån vid Linnéplatsen i Slottskogen. Tre unga män med kniv tilltvingar sig en väska med bland annat en dator. De tre springer från platsen, den rånade mannen har flera ytliga skador i ansikte och buk, ej avförd med ambulans. Vittnen till rånet finns, ingen gripen i nuläget.

02.10 Göteborg, personrån
En man i 20-årsåldern blir indragen på en toalett på en hamburgerrestaurang på Kungsports Avenyn, han blir sparkad och bestulen på ett armbandsur. Gärningsmannen är i 20-årsåldern och lämnar i sällskap med flera unga män. Polis kallas till platsen och tar vittnesuppgifter, bevakningskamera finns på platsen. Efter spaning tas en man med för provtagning misstänkt för narkotikabrott, misstänkt narkotika tas i beslag. I nuläget är ingen gripen.

04.50 Göteborg, stöld genom inbrott
Inringare ser hur två personer med vinkelslip rör sig inne på en byggarbetsplats. Med sig har de två en moped med släp, släpet är fyllt med gods. Polis söker i området utan resultat. På plats hittas en container uppbruten, oklart i nuläget vad som stulits, en anmälan skrivs.

04.56 Borås, narkotikabrott
Utanför ett hus på Markedalsvägen ser inringaren en skåpbil med två män uppehålla sig. Boende i huset är inte hemma och männen hör inte dit så polis kallas till platsen. Männen är i 55-årsåldern och kontrolleras båda av polis, föraren tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri samt grov olovlig körning. Bilen bärgas från platsen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen