Uppdaterad 22 november 09:58

22 november 07:18, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.40 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar.Ingen har gripits för brott, en har omhändertagits för berusning/ordningssstörning.

01.47 en taxi stannade utanför polisstationen på Stockholmsvägeni Norrköping med anledning  av att en berusad passagerare vägrade betala för resan. Det var en man i 45-årsåldern som var så berusad att han inte kunde ta hand om sig själv varför han lades i en arrest för tillnyktring. Han misstänks även för ringa bedrägeri.

05.25 SOS-larm till polisen om trafikolycka på tågspåret strax norr om Skänninge. Enligt larmet misstänks en person ha blivit påkörd av tåget. Klockan 05.28 begärde polisen trafikstopp på järnvägslinjen. En person anträffades under tåget med mycket allvarliga skador. Personen är identifierad och polisen söker nu efter anhöriga. Tågstoppet hävdes från polisens sida klockan 07.08.  

Uppdatering kl. 09.55: Den drabbade har avlidit av sina skador. Det är en man i 60-årsåldern och hans anhöriga är underrättade av polisen. Det finns ingen misstanke om brott i samband med händelsen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen