22 november 07:00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. 

Här följer ett urval av nattens händelser:

23.11 Ånge
Polisen beordras till en bostad i en i ort i Ånge kommun på grund av bråk mellan två män som känner varandra. Båda männen är i 30-årsåldern. Den ena mannen misstänks för misshandel. Den andre mannen misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk. Patrullen upprättar anmälan.

23.55 Sundsvall
Polisen larmas om att personer står utanför ett flerbostadshus på Södermalm som skriker och bankar på entrédörren och ett fönster. När patrullen anländer är det lugnt på plats. En ruta på en balkongdörr är trasig och en anmälan om allmän skadegörelse upprättas.

00.47 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis beordras till en bostad efter samtal från en kvinna som säger att hon blivit misshandlat av en man som hon har en relation med. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel.

06.26 Trafikolycka, Sundsvall
Två personbilar har kolliderat i korsningen Hulivägen/Lasarettsvägen. Enligt initiala uppgifter verkar det inte handla om några personskador. En bärgare har beställts till platsen.

En viltolycka har anmälts till polisen under morgonen. Det finns inga uppgifter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen