23 november 10:41, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Åtta personer har omhändertagits för fylleri och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:44 Grov misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till en adress i Sundsvall med anledning av att en kvinna har blivit misshandlad. Polisen griper en kvinna i 30-årsåldern som misstänks för brottet som rubriceras grov misshandel då ett tillhygge ska ha varit inblandad. Kvinnan har senare anhållits. Målsäganden ska, enligt tidigare uppgifter, inte vara allvarligt skadad.

23:00 Misshandel, Örnsköldsvik
Polisen beordras till ett hotell i Örnsköldsvik med anledning av ett bråk. Två män i 50 respektive 25-årsåldern har bråkat med varandra. Bråket ska ha gällt en stol. Polisen tar upp en anmälan och en motanmälan gällande misshandel.

01:03 Drograttfylleri, Härnösand
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på länsväg 718 utanför Härnösand. Misstanke uppstår om att föraren är påverkad av narkotika, han tas med för provtagning. En anmälan upprättas gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav.

01:20 Olaga hot, Kramfors
Polisen beordras till en adress på en mindre ort i Kramfors kommun. En person ska ha blivit hotad med ett tillhygge under fest. Polisen tar upp en anmälan om olaga hot samt en anmälan om misshandel då en kvinna på festen uppger att hon har blivit misshandlad.

01:31 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Arnäsvall. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och tas med för vidare provtagning. Mannen har 0,22 promille alkohol i blodet. En anmälan gällande rattfylleri upprättas.

03:29 Drograttfylleri, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Örnsköldsvik. Misstanke uppstår om att föraren är narkotikapåverkad, han tas med för provtagning. En anmälan om drograttfylleri upprättas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen