23 november 23:32, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser i länet

23:32 - Lugn start på natten. Inga akuta händelser att rapportera

5 personer har hittills omhändertagits enligt LOB(Lag om omhändertagande av berusade personer) på grund av sin berusning.

00:27 - Narkotikabrott. Norrmalm, Lycksele

Polis kontrollerar en person och i samband med detta uppstår misstanke om att denne är påverkad av narkotika. Polis medtar mannen som är i 30-årsåldern till provtagning och skriver en anmälan angående ringa narkotikabrott eget bruk. 

23:53 - Narkotikabrott. Centrala Skellefteå

Ordningsvakt uppmärksammar polisen på en berusad person. Vid kontroll uppstår misstanke om att personen, en man i 30-årsåldern, är påverkad av narkotika. Mannen medtas till provtagning och en anmälan angående narkotikabrott eget bruk upprättas.

23:54 - Skadegörelse. Skelleftehamn, Skellefteå

Polis får samtal om att flertalet ungdomar vandaliserar en parkerad bil. Polis åker till platsen men hittar inga ungdomar. Det upprättas en anmälan angående skadegörelse och hålls förhör på platsen.

00:05 - Höga ljud från smällare. Berghem/Liljansberget, Umeå

Polis får flera samtal från inringare angående att det hörts höga smällar i området. Vid kontroll hittar polisen rester av smällare på marken men inga skador i övrigt. 

01:38 - Misshandel.  Centrala Umeå

I samband med att en man i 40-årsåldern avvisas från en restaurang i centrala Umeå blir mannen aggressiv. Polis kallas till platsen och en anmälan upprättas angående våld mot tjänsteman.

Sammanfattning

En natt med normal arbetsbelastning i länet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen