Uppdaterad 24 november 12:11

24 november 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm. Nedan är ett urval av händelser.

00.28 Göteborg, brand
Räddningstjänst åker till Zenitgatan där en bil brinner. Polis skriver en anmälan om skadegörelse genom brand, totalt tre bilar är skadade.

01.28 Tibro, olaga hot
Efter stängning är flera personer kvar och ett tiotal personer har varit inblandade i bråk. Polis kommer till platsen och en anmälan samt motanmälan om olaga hot skrivs. Ingen gripen i nuläget.  

02.42 Mölndal, brand
Samtal kommer om brand i en parkerad personbil på Kryptongatan, räddningstjänst åker för släckning. Polis tar uppgifter för en anmälan.

03.12 Göteborg, personrån
En man i 45-årsåldern har på Norra Hamngatan blivit rånad på sin mobil. Två unga män och tre unga kvinnor var inblandade i rånet, de sprang sedan i okänd riktning. Mannen blev slagen, inga uppgifter finns om personskador. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.

03.54 Lidköping, misshandel
Polis larmas till Tallskogsvägen där flera unga män slår sönder en parkerad bil. Flera personer i 20-årsåldern är inblandade, någon har enligt uppgifter blivit slagen. Stökigt på platsen, en anmälan om misshandel och olaga hot skrivs, en man grips.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen