24 november 07:12, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot söndagen har polisens regionledningscentral hanterat 59 ärenden som rör Jönköpings län. De flesta mindre oroligheter i krogmiljön och kontroller av fordon och personer. Polisen har även hanterat flera ärenden rörande psykisk ohälsa.

22:00 Två inbrott i villor som hade skett under dagen upptäcktes i området Ekhagen i Jönköping. Polisen var på plats och genomförde brottsplatsundersökningar. Det ena inbrottet utreds som stöld genom inbrott och det andra som stöld genom inbrott. Vad som tillgripit är ännu inte känt. Ännu finns ingen misstänkt för brotten.

22:25 Bandgårdgatan Vetlanda. Personal på en restaurang hade fått frityrolja på armen i samband med en arbetsplatsolycka. Den skadade personen fördes med ambulans till sjukhus och en anmälan om vållande till kroppsskada genom arbetsplatsolycka är upprättad.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen