Uppdaterad 25 november 13:02

25 november 05:56, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Ett urval ur nattens händelser i länet. Presstalespersoner under måndagen är Stefan Gustafsson och Jenny Widén.

SH/ Uddevalla, Wilma Andersson

Frågor kring sökandet när det gäller Wilma i Uddevalla hänvisas till presstalesperson på plats i Uddevalla, Anna Göransson på tfn: 0725-895536. Frågor kring förundersökningen hänvisas till Caroline Fransson, åklagare i ärendet.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kl 00.19 Härryda, arbetsplatsolycka
En man skadas i samband med arbete på Landvetters flygplats. Oklart vilken typ av arbete det handlar om men mannen uppges ha fått någon rasande vägg över sig, allt enligt SOS. Polis och ambulans larmas till platsen och mannen avförs till sjukhus med oklara skador. Anmälan om arbetsplatsolycka upprättas.

Kl 01.08 Dals-Ed, brand i lägenhet
Räddningstjänst och polis samt ambulans kallas till en lägenhet vid Björkhaget efter uppgifter om brand i lägenheten. En person uppges vara kvar i bostaden. Räddningstjänsten får ut en man från lägenheten och han avförs till NÄL med okända skador. Mannen bedöms på plats som allvarligt skadad. Branden släcks och lägenheten spärras av för teknisk undersökning. Anmälan om allmänfarlig vårdslöshet upprättas.

Kl 02.24 Göteborg, mord alt dråp
En man har hittats avliden i en lägenhet i Bergsjön under natten. Mannen har skador som gör att polisen misstänker mord alt. dråp. Mannen var i 55-årsåldern. Fem personer är hämtade till förhör och en man är gripen misstänkt för mord.

Polisen söker i fortfarande efter flera personer som kan vara involverade och det gör att ytterligare information inte kan lämnas ut från förundersökningen i nuläget.

Kl 09.50: Ärendet fortgår fortfarande vilket innebär att ingen ytterligare information kan lämnas ut.  

Kl 11.15: Ärendet fortgår fortfarande vilket innebär att ingen ytterligare information kan lämnas ut.   

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen